Hoe werkt Bomendealer.nl?

Bomendealer.nl is een website waar een hoveniersbedrijf of groenprofessional snel en eenvoudig een scherpe offerte kan aanvragen van bomen of haagplanten. Wij beantwoorden uw aanvraag binnen 24 uur met de op dat moment geldende scherpe prijzen. Bomendealer levert niet aan groothandelsbedrijven of particulieren. Particulieren kunnen bestellen via onze webshop www.debomenshop.nl.

Levering

Het kan zijn dat een door u gewenst formaat boom of haag niet leverbaar is. Als het mogelijk is bieden wij u dan een alternatieve boom of haagplant aan. Bomendealer levert een groot assortiment bomen een haagplanten uit eigen boomkwekerij. De bomen en haagplanten die wij in de herfst, winter en het vroege voorjaar aanbieden komen hoofdzakelijk uit de volle grond. Deze bomen worden geleverd met kale wortel of als u wilt met een draadkluit. Bomendealer levert ook een groot assortiment potgekweekte bomen. deze bomen uit pot zijn meestal wat duurder in prijs dan de bomen uit de volle grond. Het voordeel van pot of container gekweekte bomen is dat deze het hele jaar leverbaar zijn.

De kwekerij

De Bomenspecialist VOF is een boomkwekerij met ca. 10 Ha eigen kwekerij, daarnaast werken wij samen met veel boomkwekerijen uit Opheusden en omstreken, een gebied van 400 Ha boomkwekerij, waardoor wij een groot assortiment bomen en hagen kunnen aanbieden van goede kwaliteit en een scherpe prijs. Opheusden is gelegen in de Betuwe en staat bekend als het grootste laanbomencentrum van Europa.

Onderdeel van de Bomenspecialist VOF

Bomendealer.nl is een initiatief van De Bomenspecialist VOF. Bezoek ook onze andere websites voor particulieren:
www.debomenshop.nl
www.bomentotaal.nl